Ravintolalaajennukset

Neva Arkkitehdit on ollut suunnittelemassa lukuisia ravintolatiloja Tampereen keskusta-alueella. Tiloja on muutettu, saneerattu ja laajennettu vanhojen rakennusten ja kaupunkialueen puitteissa palvelemaan uutta käyttötarkoitusta.

Ravintola Onni & Leo

Onni & Leo on itäisen Välimeren ruokakulttuurin ravintola. Ravintolasalia hallitsee alkuperäinen kahden eri rakennusten välinen tiiliseinä, tummaksi petsattu tammi sekä baaritiski, joka sijoitettiin teräspilareiden tuetun käytöstä poistetun keskuslämmityssavupiipun alle.

Ravintola Rioni

Georgialaisen ravintola Rionin slaavilainen tunnelman Neva Arkkitehdit toteutti messinkisillä yksityiskohdilla, petsatulla tammella sekä murrettuja tummia ja vahvoja värejä yhdistäen. Sään salliessa ravintolatila laajenee esteettömästi terassille suuren liukulasioven ansiosta.

Ravinteli Huber

Tampereen paras liharavintola toteutettiin funkistalon monimuotoiseen liiketilaan Aleksis Kiven kadulle lähelle Laukontoria. Neva Arkkitehdit toimi hankkeessa rakennuttajakonsulttina, arkkitehtina sekä sisustusarkkitehtina. Ravintolan ilme, materiaalit ja kalusteet valittiin mahdollisimman ajattomiksi niin laadullisesti kuin ulkonäöllisesti.

Tämän lisäksi olemme suunnitelleet mm. Ravinteli Bertha, Ravintola Kajo, Villit ja Viinit, Sushi Itsudemo, Burger King ja Cask Room.